WILD'N'FREE
LOOK AT THE STARS AND GO FOR THEM.
★ ★ ★

BE WILD. BE FREE. BE WILD'N'FREE.
THE WAY I SEE THINGS.
WILD'N'FREE
+
+
nevver:

Mind the Gap
+
+
sun-goddess:

Gorgeous, terrifying, illegal hike.  Those are the best kind.
+
danielodowd:

twelveofour
+
lagarconne-blog:

Top to Bottom: Debbie Harry, 1980s / T by Alexander Wang Dolman Sleeve Sweatshirt / Acne Studios Weld Sweatpant / Golden Goose Francy Sneaker
Taking Notes from Debbie Harry.
-Lauren
lagarconne-blog:

Top to Bottom: Debbie Harry, 1980s / T by Alexander Wang Dolman Sleeve Sweatshirt / Acne Studios Weld Sweatpant / Golden Goose Francy Sneaker
Taking Notes from Debbie Harry.
-Lauren
lagarconne-blog:

Top to Bottom: Debbie Harry, 1980s / T by Alexander Wang Dolman Sleeve Sweatshirt / Acne Studios Weld Sweatpant / Golden Goose Francy Sneaker
Taking Notes from Debbie Harry.
-Lauren
lagarconne-blog:

Top to Bottom: Debbie Harry, 1980s / T by Alexander Wang Dolman Sleeve Sweatshirt / Acne Studios Weld Sweatpant / Golden Goose Francy Sneaker
Taking Notes from Debbie Harry.
-Lauren
+
cjwho:

Farmhouse Renovation, Moorenweis, Germany by Buero Philipp Moeller | via

 The renovation of a farmhouse erected in 1890 in the Fürstenfeldbruck district is focusing on the reorganization of the floor plan, the preservation of the basic structure, particularly the roof truss, and above all the creation of diverse and atmospherically dense interior rooms offering a very special living experience to a family of four.

In order to retain the typical character of a farmhouse consisting of living-dining area and utility rooms, the small room structures on the ground and first floor of the living area remain largely untouched. On the one hand, available or supplementary old objects such as doors, lamps or furniture support this aura. On the other hand, several rooms appear decidedly modern by using carefully matched colours, large wall panelling and fine wallpapers.

Fascinating spatial contrasts are being created by the combination of living area and former cowshed especially in the open attic floors. Black steel components complete or renew the construction of the sand-blasted wooden structure only where it was inevitable, whereas custom-made oiled oak floorboards up to seven meters long and small new fittings are shaping the spatial structure.

Photography: Benjamin A. Monn 

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Farmhouse Renovation, Moorenweis, Germany by Buero Philipp Moeller | via

 The renovation of a farmhouse erected in 1890 in the Fürstenfeldbruck district is focusing on the reorganization of the floor plan, the preservation of the basic structure, particularly the roof truss, and above all the creation of diverse and atmospherically dense interior rooms offering a very special living experience to a family of four.

In order to retain the typical character of a farmhouse consisting of living-dining area and utility rooms, the small room structures on the ground and first floor of the living area remain largely untouched. On the one hand, available or supplementary old objects such as doors, lamps or furniture support this aura. On the other hand, several rooms appear decidedly modern by using carefully matched colours, large wall panelling and fine wallpapers.

Fascinating spatial contrasts are being created by the combination of living area and former cowshed especially in the open attic floors. Black steel components complete or renew the construction of the sand-blasted wooden structure only where it was inevitable, whereas custom-made oiled oak floorboards up to seven meters long and small new fittings are shaping the spatial structure.

Photography: Benjamin A. Monn 

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Farmhouse Renovation, Moorenweis, Germany by Buero Philipp Moeller | via

 The renovation of a farmhouse erected in 1890 in the Fürstenfeldbruck district is focusing on the reorganization of the floor plan, the preservation of the basic structure, particularly the roof truss, and above all the creation of diverse and atmospherically dense interior rooms offering a very special living experience to a family of four.

In order to retain the typical character of a farmhouse consisting of living-dining area and utility rooms, the small room structures on the ground and first floor of the living area remain largely untouched. On the one hand, available or supplementary old objects such as doors, lamps or furniture support this aura. On the other hand, several rooms appear decidedly modern by using carefully matched colours, large wall panelling and fine wallpapers.

Fascinating spatial contrasts are being created by the combination of living area and former cowshed especially in the open attic floors. Black steel components complete or renew the construction of the sand-blasted wooden structure only where it was inevitable, whereas custom-made oiled oak floorboards up to seven meters long and small new fittings are shaping the spatial structure.

Photography: Benjamin A. Monn 

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Farmhouse Renovation, Moorenweis, Germany by Buero Philipp Moeller | via

 The renovation of a farmhouse erected in 1890 in the Fürstenfeldbruck district is focusing on the reorganization of the floor plan, the preservation of the basic structure, particularly the roof truss, and above all the creation of diverse and atmospherically dense interior rooms offering a very special living experience to a family of four.

In order to retain the typical character of a farmhouse consisting of living-dining area and utility rooms, the small room structures on the ground and first floor of the living area remain largely untouched. On the one hand, available or supplementary old objects such as doors, lamps or furniture support this aura. On the other hand, several rooms appear decidedly modern by using carefully matched colours, large wall panelling and fine wallpapers.

Fascinating spatial contrasts are being created by the combination of living area and former cowshed especially in the open attic floors. Black steel components complete or renew the construction of the sand-blasted wooden structure only where it was inevitable, whereas custom-made oiled oak floorboards up to seven meters long and small new fittings are shaping the spatial structure.

Photography: Benjamin A. Monn 

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Farmhouse Renovation, Moorenweis, Germany by Buero Philipp Moeller | via

 The renovation of a farmhouse erected in 1890 in the Fürstenfeldbruck district is focusing on the reorganization of the floor plan, the preservation of the basic structure, particularly the roof truss, and above all the creation of diverse and atmospherically dense interior rooms offering a very special living experience to a family of four.

In order to retain the typical character of a farmhouse consisting of living-dining area and utility rooms, the small room structures on the ground and first floor of the living area remain largely untouched. On the one hand, available or supplementary old objects such as doors, lamps or furniture support this aura. On the other hand, several rooms appear decidedly modern by using carefully matched colours, large wall panelling and fine wallpapers.

Fascinating spatial contrasts are being created by the combination of living area and former cowshed especially in the open attic floors. Black steel components complete or renew the construction of the sand-blasted wooden structure only where it was inevitable, whereas custom-made oiled oak floorboards up to seven meters long and small new fittings are shaping the spatial structure.

Photography: Benjamin A. Monn 

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Farmhouse Renovation, Moorenweis, Germany by Buero Philipp Moeller | via

 The renovation of a farmhouse erected in 1890 in the Fürstenfeldbruck district is focusing on the reorganization of the floor plan, the preservation of the basic structure, particularly the roof truss, and above all the creation of diverse and atmospherically dense interior rooms offering a very special living experience to a family of four.

In order to retain the typical character of a farmhouse consisting of living-dining area and utility rooms, the small room structures on the ground and first floor of the living area remain largely untouched. On the one hand, available or supplementary old objects such as doors, lamps or furniture support this aura. On the other hand, several rooms appear decidedly modern by using carefully matched colours, large wall panelling and fine wallpapers.

Fascinating spatial contrasts are being created by the combination of living area and former cowshed especially in the open attic floors. Black steel components complete or renew the construction of the sand-blasted wooden structure only where it was inevitable, whereas custom-made oiled oak floorboards up to seven meters long and small new fittings are shaping the spatial structure.

Photography: Benjamin A. Monn 

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
cjwho:

Farmhouse Renovation, Moorenweis, Germany by Buero Philipp Moeller | via

 The renovation of a farmhouse erected in 1890 in the Fürstenfeldbruck district is focusing on the reorganization of the floor plan, the preservation of the basic structure, particularly the roof truss, and above all the creation of diverse and atmospherically dense interior rooms offering a very special living experience to a family of four.

In order to retain the typical character of a farmhouse consisting of living-dining area and utility rooms, the small room structures on the ground and first floor of the living area remain largely untouched. On the one hand, available or supplementary old objects such as doors, lamps or furniture support this aura. On the other hand, several rooms appear decidedly modern by using carefully matched colours, large wall panelling and fine wallpapers.

Fascinating spatial contrasts are being created by the combination of living area and former cowshed especially in the open attic floors. Black steel components complete or renew the construction of the sand-blasted wooden structure only where it was inevitable, whereas custom-made oiled oak floorboards up to seven meters long and small new fittings are shaping the spatial structure.

Photography: Benjamin A. Monn 

CJWHO:  facebook  |  instagram | twitter  |  pinterest  |  subscribe
+
delta-breezes:

Stitch & Hammer
+
urbanoutfitters:

These military-inspired staples have us feeling ready for fall. (Photography by Devyn Galindo)
+
nevver:

Sam Green
nevver:

Sam Green
nevver:

Sam Green
nevver:

Sam Green
nevver:

Sam Green
+
tomboybklyn:

Jasmine Tookes in Dries Van NotenElle UK, September 2014
+
+
+
leauxnoir:

"Whats ur name again?"
"Bitch, don’t try me. I am Rihanna. In Stella McCartney. Glasses, check those out. I’ve got my coat.."
+
sirui:

shot by chingchongchink